Візи в США
Головна > Візи > Візи в США

1. Робоча віза H-1B (для висококваліфікованих спеціалістів)

Категорія H-1B є доцільним і законним способом для тимчасового переїзду фахівців іноземного походження в США, і, отже, однією з найбільш широко затребуваних класифікацій візи для працевлаштування в США.

Віза H-1B підходить для:

- Іноземних фахівців зі спеціальними знаннями, таких як вчених інженерів, програмістів, консультантів з управління аналізом досліджень, журналістів, професійних медсестер, бухгалтерів та інших фахівців зі ступенем бакалавра або рівнозначним ступенем

 

2. Робоча віза H-2A (сільськогосподарські роботи)

H-2A віза дозволяє приїжати іноземним громадянам на тимчасові сільськогосподарські роботи в США.

Робота сезонного або тимчасового характеру; роботодавець повинен довести, що в країні немає достатньої кількості працівників; довести, що найм іноземного працівника ніяким несприятливим чином не вплине на заробітні плати та працевлаштування Американських громадян; надати сертифікат з Департаменту Праці.

 

3. Бізнес-турист віза B1- B2 на 10 років

Бізнес віза - віза категорії B-1, яка дозволяє перебувати в США з діловою метою, видається на 10 років з коридором 180 днів. Це може бути участь у ділових конференціях і нарадах, ведення переговорів по контрактах, відвідування виставок, фінансова діяльність, розвиток ділового співробітництва, а також інші види комерційної діяльності.

Наші кваліфіковані спеціалісти нададуть Вам повну консультацію з питань збору необхідного пакету документів, підготовку до проходження співбесіди в консульстві, запису на співбесіду та заповнення всіх необхідних анкет та формулярів.

 

4. Віза F-1 (академічна студентська)

Віза F-1 дає вам право в'їзду в США в якості студента денного відділення в акредитованому навчальному закладі - університеті, коледжі, консерваторії, семінарії, академічної школі, початковій школі, або іншому навчальному закладі. Вона також дозволяє брати участь в програмі мовної підготовки. Незалежно від програми і установи, куди ви вирішите надходити, це повинна бути програма або курс навчання, який в результаті призводить до отримання ступеня, диплома, або сертифіката. Ваш навчальний заклад також повинне бути схвалене урядом США для прийому іноземних студентів.

Ви можете приїхати на навчання в США з категорією візи F-1, за умови, що ви відповідаєте наступним критеріям:

- Ви поступили на «академічну» освітню програму, програму вивчення мови, або програму професійної підготовки
- Ви повинні бути зареєстровані в якості студента денного відділення в установі
- Ваша школа затверджена Програмою студентських обмінів та обмінів відвідувачами, імміграційної та митної поліції
- Ви повинні зберігати місце проживання за межами США.
- Ви повинні володіти англійською мовою або вступити на курси професійного навчання англійській мові.
- Ви повинні мати достатньо коштів в наявності, щоб підтримати себе протягом усього періоду навчання.

Наша компанія надає повну підтримку в процесі вибору начального закладу, подання заявки на навчання, проведення переговорів з мовною школою, підготовки пакету документів, проведення оплат за навчання та підготовки до проходження співбесіди в консульстві США.

Процес відкриття візи в США дуже непростий і досить клопіткий, тому ми радимо Вам перенести всі проблеми, пов'язані з цим процесом на наші плечі. Ми маємо в цьому величезний досвід і відповідаємо за результат!